Tropski rastlinjak

Merkur 25000 € 

ARRS - Javna agencija za raziskovalno dejvanost RS 20000 € 

Futura DDB d.o.o.  6000 €

SRC.SI 5000 €

UNICHEM gnojila

Rast KPL Prevoz rastlin, 1000 pelargonij za prodajo

Aero d.d. tempera barve, kolaž papir, lepilo, samolepilni lističi (post-it)

Papirnica Vevče d. o. o.

Papirniška pot 25

1261 Ljubljana – Dobrunje

-          papir

Zavod MINET – IE

Šentjakob 7

1000 Ljubljana

-          majice

-          svinčniki

-          papirne kocke

 


Donacija SRC.SI Botaničnemu vrtu v Ljubljani

Ljubljana, 24. junija - Te dni se počasi rešuje težka situacija, v kateri se je znašel Botanični vrt v Ljubljani, potem ko mu je zaradi spora z državo podporo odreklo mesto Ljubljana. Zato se je podjetje SRC.SI odločilo, da ponovi lanskoletno donacijo in znova podari 5.000 evrov Botaničnemu vrtu v Ljubljani. Simbolični ček je dr. Jožetu Bavconu, vodji Botaničnega vrta, izročil Ivan Žerko, predsednik uprave podjetja SRC.SI.

»Podjetje SRC.SI je že nekaj let na različne načine vključeno v družbeno odgovorne dejavnosti in dejavnosti varovanje okolja, od razvoja IT rešitev za brezpapirno poslovanje do korporacijskih tiskovin na okolju prijaznem papirju. K donaciji nas je poleg težkega položaja Vrta vzpodbudila skupna vizija, saj tako Vrt kot SRC.SI na prvo mesto postavljata znanje svojih strokovnjakov,« je ob predaji čeka dejal Ivan Žerko, predsednik uprave SRC.SI. Predaja čeka je bila vrhunec srečanja poslovnih partnerjev, ki je potekalo v prelepem naravnem okolju Botaničnega vrta konec prejšnjega tedna.

Botanični vrt Ljubljana je del Biotehnične fakultete Univerze v Ljubljani in je primerljiv po dejavnosti z največjimi botanični vrtovi v Evropi. Čez 2 leti bo praznoval 200-letnico obstoja. V njem raste več kot 4500 vrst, še posebej pomembno nalogo pa ima pri vzgoji in varovanju endemičnih in ogroženih vrst na našem ozemlju. Je edini še ohranjeni »spomenik« iz časa Ilirskih provinc na področju JV Evrope z neprekinjenim delovanjem.


O skupini SRC
Skupina SRC ponuja IT storitve za finančne ustanove, telekomunikacijska podjetja in logistiko, gospodarstvo, javno upravo ter zdravstvo. Deluje na področju jugovzhodne Evrope in svojim partnerjem omogoča izmenjavo znanj ter izkušenj, načrtuje pa tudi nadaljnjo širitev. Je ena vodilnih ponudnikov IT storitev v jugovzhodni Evropi in zaposluje 450 visoko usposobljenih strokovnjakov. Prisotna je v preko 250 korporacijah, finančnih ustanovah in javni upravi, kar pomeni več kot 60.000 uporabnikov. Njena prednost je zagotovilo lokalne podpore pri uvajanju rešitev. Vodilo skupine je: »Rešitve, ki združujejo.«

Skupino sestavljajo:
SRC.SI, d. o. o., Ljubljana, Slovenija,
SRC sistemske integracije, d. o. o., Beograd, Srbija,
SRC sistemska integracija, d. o. o. e. l., Skopje, Makedonija,
SRC.HR, d. o. o., Zagreb, Hrvaška,
SRC representative Office Brussels, Bruselj, Belgija,
Infonet Kranj, d. o. o., Slovenija.

 

 USTANOVA S TRADICIJO IN ZNANJEM, ŽE VSE OD LETA 1810!

BOTANIČNI VRT PRAZNUJE - ŽE 213 LET VARUH BIODIVERZITETE!