Tropski rastlinjak
Pošlji SMS z besedo POSVOJIM na številko 1919
Prispevajo lahko uporabniki Mobitel GSM/UMTS in Simobil. Mobitel in Simobil se odpovedujeta vsem prihodkom iz naslova tako poslanih SMS-sporočil.
Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS Donacija so objavljeni na spletni strani www.botanicni-vrt.si .

Zbiranje sredstev preko SMS sporočila je končano! Posvojitev rastline je možna samo z vrednostnim bonom.

V akciji z SMS sporočilom je sodelovalo okrog 1500 donatorjev.

Botanični vrt se iz leta v leto srečuje s pomanjkanjem sredstev za svoje normalno obratovanje. Kljub temu pa nam volje ne manjka in naš trud cenijo tako naši številni zvesti obiskovalci, kot tudi tuji strokovnjaki, ki so naš vrt v knjigi Botanic Gardens a Living History uvrstili med 10 odstotkov najpomembnejših botaničnih vrtov na svetu.
Letos praznujemo 200 let neprekinjenega delovanja in veseli bomo če se nam boste pri praznovanu pridružili. Lahko tudi s SMS donacijo 1 EUR s katero lahko posvojite katerokoli izmed 4.500 rastlin v Botaničnem vrtu. Rastlino posvojite tako, da na številko 1919 pošljete ključno besedo POSVOJIM. Vsa navodila o postopku posvojitve boste prejeli v povratnem SMS sporočilu.

Katerokoli izmed 4500 rastlin Botaničnega vrta lahko posvojite tudi z nakupom bona, katerega najmanjša vrednost znaša 5 €. Ponj se lahko oglasite v upravni stavbi Botaničnega vrta kjer poveste ime željene rastline. Na željo posameznika bomo ime posvojitelja ob posvojeni rastlini objavili tudi na naši internetni strani.

Veselimo se vašega obiska. Vstopnine ni!

PRAVILA SMS DONACIJE

 

 

 

 

 posvojitelj, posvojiteljica, posvoji rastlino, bon

 

 

 

 

 

USTANOVA S TRADICIJO IN ZNANJEM, ŽE VSE OD LETA 1810!

BOTANIČNI VRT PRAZNUJE - ŽE 214 LET VARUH BIODIVERZITETE!